ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ 08 /08/17 ΕΩΣ 14 /08/17 και ώρα 12:00μ.μ.

Α/α

ΕΙΔΟΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

             ΤΙΜΗ

       ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

 

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 250Χ150 cm

Να είναι από άκαμπτο φύλλο αλουμινίου τύπου etalbond πάχους 4 mm με μικρό στρογγύλεμα στις γωνίες ακτίνας 4cm.

Τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου τύπου etalbond να αποτελούνται από δυο προβαμμένα φύλλα σε κατάσταση Η 44 Αλουμινίου, κράματος ΕΝ ΑW 3105 ή 4116 με πάχος στρώματος αλουμινίου 0,60mm έκαστο, επικολλημένα με συνεχή θερμομηχανικό τρόπο και ειδικό συνθετικό υλικό στις δυο πλευρές φύλλου Πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας με πρόσμιξη γραφίτη απόλυτα αδιάφανους που εμποδίζει τη φυσική γήρανση του πυρήνα. Τα φύλλα etalbond να έχουν τελικό πάχος 4mm να παρουσιάζουν υποδειγματική επιπεδότητα και να έχουν αυξημένη αντοχή στις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες και σε αστική ατμόσφαιρα. Οι προβάλλουσες επιφάνειες να φέρουν επίστρωση λάκας πολυεστέρα. Στο φύλλο αλουμινίου χρώματος επιλογής της υπηρεσίας να επικολληθούν αυτοκόλλητα γράμμτα.

Το υλικό των αυτοκόλλητων γραμμάτων θα πρέπει να είναι από βινύλιο με αντοχή τουλάχιστον των 10 ετών. Το σχέδιο και το μέγεθος των γραμμάτων να είναι επίσης καθοριστικό ώστε οι πληροφορίες να είναι ευανάγνωστες.

(κατόπιν επισκέψεως στο χώρο και συνεννόησης με την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου)

1

 

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ /ΕΡΓΑΣΙΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2713601710 fax: 2710234658

Σας επισημαίνουμε ότι:

Οι τιμές των προσφερόμενων ειδών δεν πρέπει να ξεπερνούν τις τιμές των ειδών (για όσα είδη υπάρχουν) στο παρατηρητήριο τιμών, επίσης τα υλικά πρέπει να είναι παραδοτέα στο χώρο του Νοσοκομείου.