{edocs}8142.pdf,100%,600,link{/edocs}
{edocs}8142...pdf,100%,600,link{/edocs}

Σχόλια  

#3 JOHNSON & JOHNSON HELLAS AEBE 10-05-2016 10:48
Αγαπητοί,

Σας αποστέλλουμε τις τεχνικές προδιαγραφές της Eταιρείας μας για την προμήθεια ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

Θα θέλαμε να προτείνουμε τα εξής:

Στον α/α 31

ΓΑΖΑ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ 5cmx7cm ± 1,5cm (Αιμοστατική γάζα 5cmx7cm ± 1,5cm,απορροφήσ ιμη υποαλλεργική, βιοσυμβατή, να απορροφά υγρά 5-10φορές του βάρους της γάζας και να παρέχει γρήγορηαιμόστασ η. Επίσης να έχει αντιβακτηριακή δράση.

Θα θέλαμε να συμπληρώσουμε τα εξής:


 Αιμοστατική γάζα αναγεννημένης κυτταρίνης, με κλινικά αποδεδειγμένο εύρος βακτηριοκτόνου δράσης, για την μείωση της πιθανότητας εμφάνισης λοίμωξης χειρουργικού πεδίου.
Να κατατεθούν κλινικές μελέτες, καθώς και δείγμα προς αξιολόγηση.


Στον α/α 32

ΓΑΖΑ ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΗ 10cmx20cm ± 1,5cm Αιμοστατική γάζα 10cmx20cm ± 1,5cm , απορροφήσιμη υποαλλεργική, βιοσυμβατή, να απορροφά υγρά 5-10 φορές του βάρους της γάζας και να παρέχει γρήγορη αιμόσταση.Επίση ς να έχει αντιβακτηριακή δράση.

 Αιμοστατική γάζα αναγεννημένης κυτταρίνης, με κλινικά αποδεδειγμένο εύρος βακτηριοκτόνου δράσης, για την μείωση της πιθανότητας εμφάνισης λοίμωξης χειρουργικού πεδίου.
Να κατατεθούν κλινικές μελέτες, καθώς και δείγμα προς αξιολόγηση.
Παράθεση
#2 Μ.Σ. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. 09-05-2016 10:36
PART 2 - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ IV ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ
Διαφανές φιλμ πολυουρεθάνης. Με χάρτινο περιθώριο περιμετρικά του φιλμ για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Με αυτοκόλλητη ετικέτα αναγραφής στοιχείων. Διαστάσεων, να κατατεθούν και κλινικές μελέτες. Διαστάσεις περίπου:Α) 6 x 7cm,Β) 10 x 12cm,Γ) 10 x 25cm, Δ) 15 x 20cm.
 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΛΥΨΗΣ IV ΦΛΕΒΟΚΑΘΕΤΗΡΩΝ
Να είναι συνδυασμός μαλακής υφασμάτινης αυτοκόλλητης ταινίας και διάφανους φιλμ. Με 2 αυτοκόλλητες υφασμάτινες ταινίες για επιπλέον συγκράτηση του φλεβοκαθετήρα και με χάρτινο περιθώριο περιμετρικά του φιλμ για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Με αυτοκόλλητη ετικέτα αναγραφής στοιχείων. Να κατατεθούν και κλινικές μελέτες. Διαστάσεων, περίπου:Α) 7Χ8,5cm, με εγκοπή περίπου 4cm.
 ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΠΙΘΕΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΦΛΕΒΙΚΩΝ ΚΑΘΕΤΗΡΩΝ
Διαφανές αντιμικροβιακό επίθεμα στήριξης κεντρικών φλεβικών καθετήρων με ενσωματωμένη γέλη χλωρεξιδίνης. Να είναι συνδυασμός διαφανούς φιλμ και αυτοκόλλητης υφασμάτινης ταινίας. Διαστάσεις 8,5εκΧ11,5εκ.
 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΓΚΛΕΙΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ
Μικροπορώδης ταινίες σύγκλεισης τραυμάτων, , από μη υφασμένο ραιγιόν, ενισχυμένες έτσι ώστε να μην κόβονται με οποιαδήποτε τάση. Να επιτρέπουν την άδηλο αναπνοή. Να κατατεθούν κλινικές μελέτες. Διαστάσεων:Α) 3mm x 75mm,
Β) 6mm x 75mm, Γ) 6mm x 100mmΔ) 12mm x 100mm
 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΦΡΩΔΗ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ
Αφρώδης επιδεσμική, η οποία σε κάθε ρολό να φέρει τυπωμένα το όνομα του προϊόντος και τον κατασκευαστή. Διαστάσεων, περίπο, :Α) 5.00cmX5mΒ) 7.50cmX5mΓ) 10cmX5m
 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΕΠΙΘΕΜΑΤΩΝ:
Τα προσφερόμενα επιθέματα θα πρέπει να διαθέτουν φραγμό προστασίας έναντι εξωγενών μολυσματικών παραγόντων σύμφωνα με ASTM F1819-1998 & ASTM F903-1999, να είναι αδιάβροχα σύμφωνα με ASTM-ES-21-1992 / ASTM F1670 και να είναι ακτινοδιαπερατά . H κατασκευάστρια εταιρία, για την απόδειξη των ανωτέρω, θα πρέπει να δηλώνει με επίσημο έγγραφο (τεχνικό φυλλάδιο) την συμμόρφωση με τα ανωτέρω. Προσφορά στην οποία δεν θα εμπεριέχονται τα ανωτέρω θα απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
Κατόπιν πάντων των ανωτέρω, προτείνουμε να συμπεριληφθούν στις τεχνικές προδιαγραφές σας, όπως αναλυτικά αναφέρουμε/προτ είνουμε ανωτέρω ή άλλως σύμφωνα με την κρίση σας, κατόπιν των παρατηρήσεων μας και ακολούθως διεξάγετε έρευνα αγοράς για την προϋπολογισθείσ α δαπάνη, προκειμένου να διαφυλάξετε τα συμφέροντα του Νοσηλευτικού σας Ιδρύματος και να δημιουργήσετε αντικειμενικές συνθήκες ανταγωνισμού για όλους τους συμμετέχοντες στον επικείμενο διαγωνισμό για την προμήθεια "Επιδεσμικού Υλικού" με σκοπό την επιλογή των τεχνικά αρτιότερων αλλά και συμφερότερων οικονομικά υλικών προς την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και του συμφέροντος των πολιτών/ασθενών .
Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση/επε ξήγηση.
Παράθεση
#1 Μ.Σ. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. 09-05-2016 10:25
PART 1 - Η εταιρεία μας, Μ.Σ. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., η οποία εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείτ αι στον χώρο της υγείας και συγκεκριμένα στην εισαγωγή, προώθηση, διανομή και υποστήριξη ιατροτεχνολογικ ών προϊόντων στην Ελλάδα, παρέλαβε την πρόσκληση για συλλογή τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια "Επιδεσμικού Υλικού" καθόσον ενδιαφέρεται πραγματικά να συμμετάσχει στον εν λόγω Διαγωνισμό.
Σκοπός της διαβούλευσης (σύμφωνα και με το ΠΔ118 αρθρ 3 παρ. 2) είναι να καθοριστούν οι τεχνικές προδιαγραφές, που θα ορίζουν τα ελάχιστα επίπεδα ποιότητας ή απόδοσης, τα επίπεδα ασφάλειας, τις διαστάσεις καθώς και τις λοιπές απαιτήσεις που ισχύουν για το υλικό ή το προϊόν όσον αφορά την ποιότητα και την ορολογία. Τα ελάχιστα αυτά αναγκαία χαρακτηριστικά του υλικού που απαιτούνται προκειμένου αυτό να ανταποκρίνεται στη χρήση, για την οποία προορίζεται από τον φορέα, πρέπει εμπράκτως να αποδεικνύονται από κλινικές μελέτες.Προτείν ουμε λοιπόν, να καθοριστούν πρώτα οι τεχνικές προδιαγραφές σύμφωνα με τις ανάγκες σας, να γίνει έρευνα αγοράς, συλλογή συγκριτικών στοιχείων και αντιστοίχηση με το Παρατηρητήριο Τιμών όπου αυτό είναι εφικτό και έπειτα να εκτιμήσετε τον απαιτούμενο προϋπολογισμό για τον διαγωνισμό.
Πιο συγκεκριμένα, έχουμε να σας παραθέσουμε τις εξής προτάσεις:
 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΞΩΤΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Μεταξωτή επιδεσμική, η οποία σε κάθε ρολό να φέρει τυπωμένα το όνομα του προϊόντος και τον κατασκευαστή. Να κατατεθεί πιστοποιητικό βιοσυμβατότητας του προϊόντος. Διαστάσεων, περίπου, :Α) 2.50cmΧ9,14mΒ) 5.00cmX9,14mΓ) 7.50cmX9,14mΠΡΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Διαφανής επιδεσμική ταινία, η οποία σε κάθε ρολό να φέρει τυπωμένα το όνομα του προϊόντος και τον κατασκευαστή. Να κατατεθεί πιστοποιητικό βιοσυμβατότητας του προϊόντος. Διαστάσεων, περίπου, :Α) 2.50cmΧ9,14mΒ) 5.00cmX9,14mΓ) 7.50cmX9,14m  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΕΠΙΔΕΣΜΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Χάρτινη επιδεσμική ταινία, η οποία σε κάθε ρολό να φέρει τυπωμένα το όνομα του προϊόντος και τον κατασκευαστή. Να κατατεθεί πιστοποιητικό βιοσυμβατότητας του προϊόντος. Διαστάσεων, περίπου, :Α) 2.50cmΧ9,14mΒ) 5.00cmX9,14mΓ) 7.50cmX9,14m
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση