ΛΗΞΗ : 16/04/2013

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ

 

 Η Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου πρέπει να πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές:

Ολική αρθροπλαστική ισχίου modular χωρίς τσιμέντο με επικάλυψη μικροπωρώδους τιτανίου στο εγγύς τριτημόριο του στειλεού. Οι στειλεοί να είναι χωρίς κολάρο. Να διατίθεται σε τουλάχιστον εννέα μεγέθη και τουλάχιστον πέντε μεγέθη για δυσπλασικά ισχία. Να υποδέχεται κεραμικές και μεταλλικές κεφαλές 28-32 mm και τουλάχιστον τρία μήκη αυχένα.

Οι στυλεοί να διατίθενται σε κανονικό και αυξημένο offset με ακριβώς τα ίδια υπόλοιπα χαρακτηριστικά (κώνος, διατάσεις στυλεού κλπ). Η προετοιμασία του αυλού να γίνεται με κοινή ράσπα, ώστε αν κατά τη διάρκεια του χειρουργείου χρειαστεί αλλαγή από κανονικό σε αυξημένου offset στειλεό να μην χρειαστεί εκ νέου προετοιμασία του αυλού με άλλες ράσπες.

Κοτύλες χωρίς τσιμέντο με επικάλυψη μικροπωρώδους τιτανίου και να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις οπές για καθήλωση με βίδες. Να υπάρχουν βιδωτές και press fit κοτύλες. Να υπάρχει κοινό ξέστρο, για τις βιδωτές και press fit, ώστε σε περιπτώσεις αποτυχίας εφαρμογής της press fit να γίνεται άμεσα αλλαγή και τοποθέτηση της βιδωτής χωρίς μην χρειάζεται να γίνει γλυφανισμός της κοτύλης εκ νέου με διαφορετικά ξέστρα. Στην τιμή να περιλαμβάνεται και το κόστος 2-3 βιδών καθήλωσης του κυπελίου press fit.

 Πολυαιθυλένιο υψηλού μοριακού βάρους με και χωρίς γείσο. Κεραμικό εσωτερικό κυπέλιο για ceramic on ceramic ολική αρθροπλαστική.

   Θα πρέπει να διατίθεται κυπέλιο με καθήλωση με βίδες και να υποδέχεται κοτύλη με τσιμέντο. Επίσης να υπάρχει και δυνατότητα κοτύλης με τσιμέντο.

 

          SET 1

 

 

 

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΕ  ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ.

ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ.

NA ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο Α/Α ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας  - fax   :    2710-371741   Σας επισημαίνουμε ότι :

Οι  τιμές των προσφερόμενων ειδών δεν πρέπει να ξεπερνούν τις τιμές των ειδών (για όσα είδη υπάρχουν) στο παρατηρητήριο τιμών http://84.205.248.47/front.php/simple/listing