ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ YΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΜΑΡΚΙΖΑΣ 5ου ΟΡΟΦΟΥ ΜΕ ΑΣΦ/ΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (70m2 περίπου)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ  23 /08/19 ΕΩΣ 27 /08/19

                                            ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1

Α) Στεγάνωση   επιφανείας

                     Για επιφάνεια ενός τετραγωνικού μέτρου (1m2) στεγάνωσης της τελικής επιφανείας του δώματος και για εργασίες όπως περιγράφονται στη συνέχεια :

  • Τον καθαρισμό τυχόν μικροανωμαλιών με βούρτσα ή συρματόβουρτσα, ή σπάτουλα, ώστε να απομακρυνθούν τυχόν σαθρά μέρη, ξένα σώματα, σκόνες, κηλίδες από λάδια και καρφιά.
  • Την εξομάλυνση ανωμαλιών βάθους μεγαλύτερου των 20mm με χρήση επισκευαστικής κονίας μείγματος τσιμέντου και οικοδομικής ρητίνης και όποιας άλλης τυχόν μικροεργασίας απαιτηθεί.
  • Τη διάστρωση με βούρτσα ή ρολό στην επιφάνεια κλίσεων με μία στρώση εμποτισμού ασφαλτικής βάσης αστάρι καθ όλη την επιφάνεια (εάν απαιτείτε).
  • Την, μετά το στέγνωμα (αστάρι – βερνίκι περίπου 4 έως 24 ώρες) ανάλογα με της καιρικές συνθήκες , τη διάστρωση και επικόλληση υγρομονωτικής μεμβράνης ελαστομερείς (SBS ασφαλτικής μάζας 6,0Kg/m2 , με οπλισμό πολυεστερικό ύφασμα 180gr/ m2 και με όριο ευκαμψίας στο κρύο –20οC με επικάλυψη ορυκτής πράσινης ψηφίδας . Η επικόλληση της μεμβράνης γίνεται επί όλης της επιφανείας εμποτισμού,         ασφαλτικής βάσης αστάρι, (και της υπάρχουσας μεμβράνης), με χρήση φλόγιστρου. Τα φύλλα της μεμβράνης στρώσης (πλάτους 1,00m) συγκολλούνται στα άκρα μεταξύ τους σε μία αλληλοεπικάλυψη 0,10m με χρήση φλόγιστρου. Οι ραφές που δημιουργούνται σπατουλάρονται επιμελώς.

Β) Κατασκευή τελειώματος στεγάνωσης σε στηθαίο μικρού ύψους

             Για ένα μέτρο μήκους (1m) κατασκευής τελειώματος στεγάνωσης σε στηθαίο - τοιχοποιία μικρού ύψους και για εργασίες όπως περιγράφονται στη συνέχεια:

 

·        Τη διάστρωση της επιφανείας του από σκυρόδεμα ή από τοιχοποιία στηθαίου καθώς και της τοιχοποιίας με μία στρώση εμποτισμού ασφαλτικής βάσης βερνίκι καθ όλη την επιφάνεια του στηθαίου, και σε ύψος 0.25m για την τοιχοποιία.

    

·        Τη διάστρωση, μετά το στέγνωμα του βερνικιού , εν θερμό, ασφαλτικής μεμβράνης, σε συνέχεια από το οριζόντιο τμήμα , με την βοήθεια φλόγιστρου, και μέχρι τη στέψη του στηθαίου, για δε την τοιχοποιία 0,30m πάνω από την τελική άνω στάθμη του δώματος (ψηλότερα από όλες τις κατασκευαστικές στρώσεις του δώματος), Η ασφαλτική μεμβράνη θα έχει επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας για την προστασία της από την ηλιακή ακτινοβολία. Τα τελειώματα της σπατουλάρονται προσεκτικά.

·        Τοποθέτηση εξαεριστήρες για εκτόνωση υδρατμών ένεκα πιθανού   εγκλωβισμού-σχηματισμού υγρασίας στον φέροντα οργανισμό (1TEM/50m2 -25m2 ).

·        Tην τοποθέτηση ελάσματος αλουμινίου πλάτους 25mm για την πρόσθετη στερέωση του τελειώματος των μεμβρανών. Τα βύσματα στερέωσης τοποθετούνται ανά 0,20m και στα δύο άκρα ανά 0,10m

·        και τέλος, η πλήρωση – στεγάνωση του άνω μέρους της μεταλλικής διατομής γίνεται με ελαστική μαστίχη και με χρήση πιστολιού ή τυποποιημένης φύσιγγας (όπου απαιτείτε) .  

 

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2713601710 fax: 2710234658

Σας επισημαίνουμε ότι:

Οι τιμές των προσφερόμενων ειδών δεν πρέπει να ξεπερνούν τις τιμές των ειδών (για όσα είδη υπάρχουν) στο παρατηρητήριο τιμών, επίσης τα υλικά πρέπει να είναι παραδοτέα στο χώρο του Νοσοκομείου.