Προσφορές δεκτές

από

24.11.2022

έως

.30.11.2022

 

Α/Α

ΕΙΔΟΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.

                            

ΟΛΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ.

Η μηριαία πρόθεση να είναι χωρίς κολάρο από κοβάλτιο – χρώμιο με αντιστρεπτικό πτερύγιο στην περιοχη του μειζονος τροχαντηρος και 2 φλαντζες πλευρικες για καλυτερη αντοχη στα στροφικα stress σε 4 μεγέθη.Να διατιθεται και σε 3 μεγεθη δυσπλαστικα..Ο κώνος να είναι 12/14 και να δέχεται μεταλλικες κεφαλές 28—32mm με 5 μήκη αυχένων. Η κοτύλη να έχει ακτινοσκιερή σήμανση και να διατίθεται σε μεγέθη από 40 mm έως 64 mm.

ΟΛΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ.

Η μηριαία πρόθεση να είναι χωρίς κολάρο από κοβάλτιο – χρώμιο με αντιστρεπτικό πτερύγιο στην περιοχη του μειζονος τροχαντηρος και 2 φλαντζες πλευρικες για καλυτερη αντοχη στα στροφικα stress σε 4 μεγέθη.Να διατιθεται και σε 3 μεγεθη δυσπλαστικα.Ο κώνος να είναι 12/14 και   να δέχεται κεραμικες κεφαλες 28—32mm με 3 μήκη αυχένων. Η κοτύλη να έχει ακτινοσκιερή σήμανση και να διατίθεται σε μεγέθη από 40 mm έως 64 mm.

ΟΛΙΚΗ ΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΑΡΘΡΣΧΙΟΥ MODULAR ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ

- Η μηριαία πρόθεση να είναι χωρίς κολάρο από τιτάνιο, με επικάλυψη στο άνω τριτημόριο από μικροπορώδες τιτάνιο και να διατίθεται σε 9 μεγέθη προθέσεως χωρίς τσιμέντο.Να διαθετει   αντιστρεπτικό πτερύγιο στην περιοχη του μειζονος   τροχαντηρος και 2 φλαντζες πλευρικες για καλυτερη αντοχη στα στροφικα stress Να διατιθεται και στον ιδιο αριθμο μεγεθων σε high-offset.Το set να περιλαμβανει και 3 μεγέθη δυσπλαστικών προθέσεων. Ο κώνος να είναι 12/14 και να δέχεται κεφαλές κεραμικές 28-32mm με 3 μήκη αυχένος. Η κοτύλη να ειναι press-fit σε μεγεθη απο 42ΜΜ εως 68ΜΜ και να έχει 3 υποδοχές για τοποθέτηση βίδων προαιρετικά και ειδικό πολυαιθυλένιο υψηλού μοριακού βάρους με γείσο ή χωρίς.Το set να περιλαμβανει και βιδωτες κοτυλες απο 44ΜΜ εως 68ΜΜ με δυνατοτητα να αποφασισθει διεγχειρητικα με τα ιδια εργαλεια η τοποθετηση βιδωτης κοτυλης η press-fit.

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ MODULAR ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ

- Η μηριαία πρόθεση να είναι χωρίς κολάρο από τιτάνιο, με επικάλυψη στο άνω τριτημόριο από μικροπορώδες τιτάνιο και να διατίθεται σε 9 μεγέθη προθέσεως χωρίς τσιμέντο.Να διαθετει   αντιστρεπτικό πτερύγιο στην περιοχη του μειζονος   τροχαντηρος και 2 φλαντζες πλευρικες για καλυτερη αντοχη στα στροφικα stress Να διατιθεται και στον ιδιο αριθμο μεγεθων σε high-offset.Το set να περιλαμβανει και 3 μεγέθη δυσπλαστικών προθέσεων. Ο κώνος να είναι 12/14 και να δέχεται κεφαλές μεταλλικες 28-32mm με 5 μήκη αυχένος. Η κοτύλη να ειναι press-fit σε μεγεθη απο 42ΜΜ εως 68ΜΜ και να έχει 3 υποδοχές για τοποθέτηση βίδων προαιρετικά και ειδικό πολυαιθυλένιο υψηλού μοριακού βάρους με γείσο ή χωρίς.Το set να περιλαμβανει και βιδωτες κοτυλες απο 44ΜΜ εως 68ΜΜ με δυνατοτητα να αποφασισθει διεγχειρητικα με τα ιδια εργαλεια η τοποθετηση βιδωτης κοτυλης η press-fit.

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ MODULAR ΥΒΡΙΔΙΟ (STEM ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΚΟΤΤΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ)ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ

- Η μηριαία πρόθεση να είναι χωρίς κολάρο από κοβάλτιο – χρώμιο με αντιστροφικό πτερύγιο στην περιοχη του μειζονος   τροχαντηρος και 2 φλαντζες πλευρικες για καλυτερη αντοχη στα στροφικα stress και να διατιθεται σε 4 μεγέθη.Να διατιθεται και σε 3 μεγεθη high offset.Ο κώνος να είναι 12/14 και να δέχεται κεφαλές μεταλλικες 28—32mm σε 5 μήκη αυχένων.Η κοτύλη να είναι ημισφαιρική από τιτάνιο με επικάλυψη από μικροπορώδες τιτάνιο.Να διατίθενται μεγέθη κοτύλης από 40mm έως 68mm. Το set να περιλαμβανει και βιδωτες κοτυλες απο 44ΜΜ εως 68ΜΜ με δυνατοτητα να αποφασισθει διεγχειρητικα με τα ιδια εργαλεια η τοποθετηση βιδωτης κοτυλης η press-fit.

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ MODULAR ΥΒΡΙΔΙΟ (STEM ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ-ΚΟΤΤΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ)ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ

- Η μηριαία πρόθεση να είναι χωρίς κολάρο από κοβάλτιο – χρώμιο με αντιστροφικό πτερύγιο στην περιοχη του μειζονος   τροχαντηρος και 2 φλαντζες πλευρικες για καλυτερη αντοχη στα στροφικα stress και διατιθεται σε 4 μεγέθη.Να διατιθεται και σε 3 μεγεθη high offset.Ο κώνος είναι 12/14 και δέχεται κεφαλές κεραμικες 28—32mm σε 3 μήκη αυχένων.Η κοτύλη είναι ημισφαιρική από τιτάνιο με επικάλυψη από μικροπορώδες τιτάνιο.Να διατίθενται μεγέθη κοτύλης από 40mm έως 68mm. Το set να περιλαμβανει και βιδωτες κοτυλες απο 44ΜΜ εως 68ΜΜ με δυνατοτητα να αποφασισθει διεγχειρητικα με τα ιδια εργαλεια η τοποθετηση βιδωτης κοτυλης η press-fit.

ΣΕΤ 2

ΣΧΕΤΙΚΑ Η ΑΠΟ 22.09.2022 & 18/11/22 ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘ/ΚΗΣ (αρ.πρωτ.: 17557-21557/22.09.2022-18.11.2022)

 

 

 

 

 

 

 

 
 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Υ. (με παραπομπή στο ίδιο υλικό ή αντίστοιχο ,τον α/α, επιγραφή, τιμή, κλ.π.)

ΣΤΑ   ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ Π.Τ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΗΘΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ CE KAI NA EINAI ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 2017/745 ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧ/ΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ.

 

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ.

ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ.

 

 

Οι οικονομικοί φορείς απαιτείται να παραδώσουν τα υλικά άμεσα, αμέσως μετά τη λήψη της παραγγελίας.

 

 

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ : ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

 

ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ !

 ΤΗΛ; 2713601735