ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ 2 ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ "ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ" CPV:33162000-3

Σχόλια  

#1 ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΕ 08-01-2020 14:41
Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Κατ’αρχάς σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να σας υποβάλουμε τις παρατηρήσεις μας επί των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια αναλώσιμων υλικών χειρουργείου .

Σας αναφέρουμε λοιπόν τα εξής:

Είδος Α/Α:56: ΚΟΛΛΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Σχετικά με το ανωτέρω είδος ΚΟΛΛΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι οι κόλλες σύγκλισης δέρματος τελευταίας γενιάς φέρουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία διευκολύνουν το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και βελτιώνουν τη διαδικασία για τον ασθενή.
Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι :
- «μίγμα 90% ν-βούτυλο & 10% 2-oκτυλοκυανοακ ρυλικού εστέρα» το οποίο προσδίδει την ιδιότητα στην κόλλα αφενός να στεγνώνει πολύ γρήγορα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, αφετέρου δε δημιουργεί αίσθημα καύσου ή τσιμπήματος στον ασθενή.
Αυτό συντελεί στην καλύτερη διαχείριση ενός μη συμμορφώσιμου ασθενή .
- « ειδικά πτερύγια για άσηπτη τεχνική εφαρμογής», τα πτερύγια αυτά αφενός διευκολύνουν το σπάσιμο της αμπούλας, αφετέρου αποτρέπουν τον τραυματισμό του νοσηλευτικού προσωπικού.
Συνεπώς προτείνουμε την τροποποίηση της προδιαγραφής ως εξής :

Για το είδος Α/Α:56: ΚΟΛΛΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Να είναι από μίγμα 90% ν-βούτυλο & 2-οκτύλιονκυανο ακριλικό εστέρα. Να έχει βακτηριοστατική δράση. Να μην χρειάζεται ψυγείο. Να είναι αμπούλα μιας χρήσης. Να προσφέρει ασφαλή στήριξη για 7 ημέρες τουλάχιστον. Με ειδικά πτερύγια για άσηπτη τεχνική εφαρμογής. Να δημιουργεί ισχυρό δεσμό. Να έχει κλινικές μελέτες. Να έχει έγκριση CE.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή τεκμηρίωση.
Με εκτίμηση,
ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε.
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση