Ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Πέτρος Τομάρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, τόνισε ότι μέσα στο 2018  υλοποιήθηκε η πρόσληψη συνολικά 14 θέσεων Μονίμου Προσωπικού καθώς και 3 Επικουρικών Ιατρών. Αναφορικά με το Μόνιμο Ιατρικό Προσωπικό που έχει προσληφθεί μέσα στο 2018 αποτελεί τις ειδικότητες Μαιευτικής - Γυναικολογίας, Ογκολογίας, Ακτινοδιαγνωστικής και Αναισθησιολογίας.

Η σημαντική εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι για το επόμενο διάστημα του τρέχοντος έτους έχουν δρομολογηθεί και εγκριθεί 25 συνολικά προσλήψεις Μονίμου Προσωπικού οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ έχει ζητηθεί και έχουν εγκριθεί ακόμη δύο θέσεις ιατρών (Αναισθησιολόγος και Καρδιολόγος) εκτός των παραπάνω 25 θέσεων. Εξ αυτών συνολικά 14 θέσεις αναφέρονται σε Ιατρικό Μόνιμο Προσωπικό.

 Τέλος αναφορικά με το προσωρινό πρόβλημα της έλλειψης Αναισθησιολόγων λόγω έκτακτων τυχαίων ζητημάτων (όπως η νοσηλεία κάποιων αλλά και η παραίτησης λόγω λήξης του επικουρικού κάποια ιατρού), έχουν δρομολογηθεί κάποιες προσωρινέςς λύσεις καθώς και η διαδικασία πρόσληψης ενός ακόμη μόνιμου Αναισθησιολόγου).