Γεια χαρά, Επισκέπτης

Απάντηση στο Θέμα: Απόψεις πολιτών σχετικά με το Νοσοκομείο

Όνομα
Τίτλος
Boardcode
Μήνυμα
Μεγέθυνση /  Σμίκρυνση
Εισαγωγή κωδικού

Ανασκόπηση του θέματος: Απόψεις πολιτών σχετικά με το Νοσοκομείο

Εμφανίζονται τα τελευταία 10 μηνύματα - (Πρώτα το τελευταίο)
11 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #58

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 Χρόνος 1 Μήνας πριν #55

AVETISIAN SEDA

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Διοίκηση και το προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και ειδικά τον Αγγειοχειρουργό κο Γεώργιο Παπασταματάκημε το επιτελείο του, που ανέλαβε τη σοβαρότατη και εργώδη εγχείρηση στα μεγάλα αγγεία του συζύγου μου HenricAvetikianμε απόλυτα θετικό αποτέλεσμα, αλλά και περισσή ανθρωπιά.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του χειρουργείου.

AVETISIAN SEDA

(σύζυγος AVETIKIAN HENRIC)
1 Χρόνος 1 Μήνας πριν #54

Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου

Με μία επιστολή της ομογενής από την Αρκαδία που διαμένει στο Σικάγο θέλει να συγχαρεί γιατρό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης που τηn βοήθησε να
ξεπεράσει το πρόβλημα στο πόδι της, που την ταλαιπωρούσε μήνες.
Η επιστολή αναφέρει:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επιστήμονα αλλά και άνθρωπο πάνω απ’ όλα της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Ελλάδας που έσκυψε πάνω στο πρόβλημά μου με
υπομονή και επιμονή και με βοήθησε να το ξεπεράσω.
Από το Νοέμβριο στο Σικάγο στην Αμερική με ταλαιπώρησαν με σκληρή αντιβίωση με πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο με αποτέλεσμα να έρθω στις 15 Ιουλίου
εξαντλημένη με το πόδι πρησμένο, με πληγές που αιμορραγούσαν.
Με την πρώτη επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο ο κ. Ανδ. Καπώνης χειρουργός με την πρώτη ματιά έκανε σωστή διάγνωση ότι είναι σταφυλόκοκκος και
σήμερα είμαι καλά.
Αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά ότι οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι σε όλους τους τομείς.
1 Χρόνος 7 Μήνες πριν #53

Ε.Κ.Α.Β Παράρτημα Τρίπολης

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
Τρίπολη: 04-02-2019
Αριθ. Πρωτ. : 155Ταχ. Δ/νση
Ταχ. Κώδικας
Πληροφορίες
Τηλέφωνο
Fax
E-mail

Τέρμα Ερυθρού Σταυρού 22100
ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΟΥ ΟΛΓΑ 2710-221186 2710-243687 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣ : ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κο ΤΟΜΑΡΑ ΠΕΤΡΟΘΕΜΑ : «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»

Αξιότιμε Κύριε Διοικητά
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης του ΕΚΑΒ και της Διοίκησης του Παραρτήματος Τρίπολης για την άμεση ανταπόκριση και χορήγηση και δεύτερου container το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη για τα υλικά του ΕΚΑΒ και θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Παραρτήματος.
Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τις θερμές μας ευχαριστίες τον Διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του Π.Γ.Ν Τρίπολης Κύριο Παναγιώταρο Αθανάσιο.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ TOΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #52

Αναστασία Μυλωνά

Προς
Την κ. Διευθύντρια
Του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου
Τρίπολης


Αξιότιμη κ. Διευθύντρια

Αισθάνομαι την ανάγκη με την επιστολή μου αυτή να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τις κοινωνικούς λειτουργούς για τη φροντίδα και τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον εξάδελφό μου που νοσηλεύτηκε στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου σας επί ένα μήνα.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η ευγένεια, το ήθος και το ενδιαφέρον τους, όχι μονο στους ασθενείς αλλά και προς τους επισκέπτες, όχι αυτονόητο για την εποχή μας.
Ιδιαίτερα δε να ευχαριστήσω την κ. Γεωργοπούλου Δ/ντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής, τις ψυχιάτρους κ. Σταματίνα Δαμιανάκου και Ιωάννα Παπαδοπούλου, τις κοινωνικούς λειτουργούς κυρίες Παναγιώτα Κλωνή και Μαρία Εικοσιπένταρχου και να ευχηθώ σε όλους να έχετε υγεία και δύναμη για να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σ’ αυτούς που την έχουν απόλυτη ανάγκη.-
Με εκτίμηση
Μυλωνά Αναστασία
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Κοιν.:
Διοικητή Παναρκαδικού
Νοσοκομείου Τρίπολης
Καλαμάτα 5/12/2018
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #51

Μαρίνα Καραμάνου

Καλημέρα σας

Θέλω να εκφράσω το ευχαριστώ μου στην χθεσινή εφημερία του ακτινολογικού και χειρουργικού τμήματος του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης

για τον επαγγελματισμό, τη ζεστασιά , το ήθος, το χιούμορ και το σεβασμό προς τον ασθενή που επέδειξαν. Επισκέφθηκα τα επείγοντα πονεμένη και αποθαρρυμένη

και έφυγα αναπτερωμένη και σχεδόν θεραπευμένη. Συγχαρητήρια στους νέους ανθρώπους! Συγχαρητήρα και στην ευγενική γραμματέα!

Για να μην εκφράζουμε μόνο τα παράπονά μας.

Μαρίνα Καραμάνου
1 Χρόνος 11 Μήνες πριν #50

Ιωάννα Αθανασοπούλου

Από : ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Καμενιάνοι-Καλαβρύτων: 22 -10 -2018
(Τ.Κ. 256.16)

Πρός: Τον κ. Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού
Νοσοκομείου Τρίπολης
ΤΡΙΠΟΛΗ

Κοινοποίηση:
Οφθαλμολογικό Τμήμα Γενικού Παναρκαδικού
Νοσοκομείου Τρίπολης.
ΤΡΙΠΟΛΗ

ΘΕΜΑ: " ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ Κ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ "

Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να ευχαριστήσω (και δημόσια) την χειρούργο οφθαλμίατρο κ. Κουτσούκου Κατερίνα -Επιμελήτρια του Οφθαλμολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης -όπως και όλη την Νοσηλευτική ομάδα της - που με την άρτια και εμπεριστατωμένη κατάρτιση τους μου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά το χρονικό διάστημα της εγχειρήσεώς μου που υποβλήθηκα στις 18 Οκτωβρίου 2018 στο Οφθαλμολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου σας.
Ως απλή ασθενής Δημόσιας περίθαλψης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο διεπίστωσα :
1.- Πλήρες φάκελλο με το" ιστορικό" της ασθενείας μου, όπου έγινε επιτόπια διασταύρωση και λεπτομερής επανέλεγχος των διαλαμβανομένων στο "ιστορικό" του φακέλλου.
2.- Προετοιμασία επέμβασης από έμπειρη νοσηλεύτρια, χωρίς άσκοπη ταλαιπωρία, αλλά με φιλική και καθυχαστική συμπεριφορά που συνετέλεσε στην μείωση του άγχους μου.
3.- Σωστή καθοδήγηση από κατάλληλη νοσηλεύτρια που με ευγενική και ήρεμη συμπεριφορά με συμβού¬λευσε για την διαδικασία της επέμβασης στο χειρουργείο.
4.- Κατά την διαδικασία της επέμβασης η υπεύθυνη Ιατρός-χειρουργός με την δυναμική -ήρεμη-σίγουρη και σαφή χρειά της φωνής της στις εντολές της στον συνεργάτη της-ασκούμενο Ιατρό (ο οποίος τις εκτε¬λούσε άμεσα και με ακρίβεια) μου ενέπνευσε απόλυτη εμπιστοσύνη και ασφάλεια και είχε ως αποτέλε¬σμα την πλήρη εξάλειψη του φόβου μου και κυρίως του άγχους μου που είχα για την επέμβαση.
5.- Κατά την μετεγχειριτική διαδικασία, η εν λόγω Ιατρός-χειρουργός, με αστείρευτο ενδιαφέρον και καλο¬σύνη, με επαγγελματισμό και συνέπεια, -δίχως ίχνος έπαρσης και ιδιοτέλειας- συνέχισε την παρακολού¬θηση της εξέλιξης της κατάστασης μου
6 - Την περαιτέρω εμπεριστατωμένη καθοδήγηση και τις σαφείς οδηγίες που έλαβα για την κατ' οίκον νο¬σηλεία μου, που έπρεπε να ακολουθήσω.
Θεωρώ ότι η ομάδα αυτή του Οφθαλμολογικού Τμήματος του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με την εποπτεία της εν λόγω Ιατρού-Χειρουργού, επιτελεί το λειτούργημα της, ακούραστα, με απόλυτο σεβασμό προς τον ασθενή και με πλήρη συναίσθηση των καθηκόντων της, κάτι που αναβαθμίζει τις Υπηρεσίες της Δημόσιας Υγείας που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας.
Εύχομαι σε όλους υγεία, επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία.-
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #49

Καρράς Χρήστος

ΠΡΟΣ
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΊΠΟΛΗΣ

Στη μνήμη της θανούσης αγαπημένης μας μητέρας και αδελφής Χ. Α. και σε ένδειξη ευχαριστιών προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης του οποίου το νοσηλευτικό, ιατρικό και λοιπό προσωπικό μας εξυπηρέτησε άψογα και παρείχε κάθε δυνατή ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα στη αγαπημένη μας μητέρα και αδελφή, εμείς και οι λοιποί συγγενείς και φίλοι, αντί στεφάνων, προσφέρουμε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο το ποσό των 1.100 Ε, το οποίο μετά από συνεννόηση με τη νοσηλευτική υπηρεσία του Νοσοκομείου επιθυμούμε να διατεθεί για την προμήθεια και διάθεση από εμάς στη νοσηλευτική υπηρεσία 40 στολών για τις νοσηλεύτριες της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε και υπέκυψε η συγγενής μας.
Παρακαλούμε να δεχθείτε την προσφορά μας αυτή προς το σκληρά εργαζόμενο υπό αντίξοες συνθήκες νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής, το οποίο και υπό αυτούς τους όρους ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντά του, σαν μία μικρή αναγνώριση του έργου τους και μια προσπάθεια υποκίνησής τους.
Εκ μέρους της Οικογένειας
Ο αδελφός της Θανούσης

Καρράς Χρήστος
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #48

Κύρκου Ελένη

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την νοσηλεία της μητέρας μου που έγινε το βράδυ στις 21 Σεπτεμβρίου με το όνομα Η. Κ. στο χειρουργικό τμήμα.
Το πρόβλημα της ήταν στο τέλος με την καλύτερη αντιμετώπιση απο τον κ. Α. πνευμονολόγο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής και ιδιαίτερα τις νοσηλευτριες Γ.Κ. , Σ.Α. , Μ.Β.
Μακάρι όλοι οι ασθενείς να έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Κύρκου Ελένη
2 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #47

Αθανάσιος Β. Τόγκας

Αξιότιμε κύριε διοικητά του Παναρκαδικού Νοσοκομείου,
Λαμβάνω την πρωτοβουλία να γράψω τούτη τη σύντομη επιστολή, γνωρίζοντας ότι δεν πρέπει να καταχραστώ τον πολύτιμο χρόνο σας, για να σας εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για μια ευγενέστατη κι εξυπηρετικότατη υπάλληλο του νοσοκομείου σας. Πρόκειται για την κα Π. Π., η οποία ανέλαβε να λυθεί το πρόβλημά μου στο σύστημα ΕΟΠΥΥ, μετά την έξοδό μου από το νοσοκομείο σας την 04 /08/18.Μετά από δύο τρία τηλεφωνήματα από Αθήνα στη γραμματεία, ψάχνοντας τον αρμόδιο για το πρόβλημά μου, μίλησα με την κυρία Π. Εξυπηρετικότατη, ευγενής και με φιλότιμο, με καθυσήχασε, επιλήφθηκε για τη λύση του προβλήματός μου, επιδεικνύοντας ενδιαφέρον έως την περάτωσή του.


Εύγε εύγε!


Αξίζουν επαίνους τέτοιοι υπάλληλοι και την καλύτερη επιβράβευση εκ μέρους σας, για να ακολουθούν και άλλοι υπάλληλοι και γιατροί, έτσι ώστε να ανέβει το επίπεδο των υπηρεσιών σας τόσο ψηλά και να ανεβάσουμε και την Ελλάδα μας εκεί που της αξίζει. Από κάποια μικρά και αυτονόητα ίσως πράγματα, οι πολίτες απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και η κοινωνία χαίρει αυτοπεποίθησης, σιγουριάς και ικανοποίησης.


Εργαζόμενος επί τριάντα χρόνια στην Αστυνομία, αντίκρυσα πολλές φορές την ικανοποίηση στα πρόσωπα των πολιτών, όταν έκανα τα αυτονόητα, και άλλοτε πάλι την απογοήτευση όταν δεν κατάφερα κάτι γι αυτούς.


Συγχαρητήρια και πάλι!
Με εκτίμηση,
Αθανάσιος Β. Τόγκας,
Υ/Α' ε. α.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.286 δευτερόλεπτα