Εκτύπωση

Με προτεραιότητα την προστασία των επαγγελματιών υγείας, που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς και των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, το υπουργείο Υγείας ξεκίνησε από χθες 1 η Ιουνίου τη διεξαγωγή του τεστ αντισωμάτων.ε προτεραιότητα την προστασία των επαγγελματιών υγείας, που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του Εθνικού Συστήματος Υγείας, καθώς και των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, το υπουργείο Υγείας ξεκίνησε από χθες 1 η Ιουνίου τη διεξαγωγή του τεστ αντισωμάτων.Σε πρώτη φάση τα τεστ έγιναν στους εργαζόμενους των Νοσοκομείων,Κέντρων Υγείας, τις Τοπικές Ομάδες Υγείας και στα Τοπικά και Περιφερειακά Ιατρεία της χώρας. Αιμοληψία για το τεστ αντισωμάτων έγινε εθελοντικά στους εργαζομένους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης την Τρίτη 2 Ιουνίου από μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκε στην Τρίπολη.Ο διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Τζανής μίλησε για την διαδικασία και ευχαρίστησε τα στελέχη του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Τρίπολης για την δειγματοληψία και μέσω της δήλωσής του τους ευχαρίστησε για όλη αυτή την προσπάθεια που έκαναν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.

"Με αυταπάρνηση όλο το σύστημα υγείας, όλοι οι εργαζόμενοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα, με την Αρκαδία να έχει μόνο δύο κρούσματα. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα δουλειάς, συντονισμού και αμφίδρομης σχέσης και επικοινωνίας που υπήρξε μεταξύ του νοσοκομείου μας και της 6ης ΥΠΕ, η οποία ήταν καθημερινή.Με αυταπάρνηση όλο το σύστημα υγείας, όλοι οι εργαζόμενοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα, με την Αρκαδία να έχει μόνο δύο κρούσματα. Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα δουλειάς, συντονισμού και αμφίδρομης σχέσης και επικοινωνίας που υπήρξε μεταξύ του νοσοκομείου μας και της 6ης ΥΠΕ, η οποία ήταν καθημερινή."

Κλείνοντας, ο κ. Τζανής ανέφερε ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε ένα ενδεχόμενο νέο κύμα της πανδημίας, για ό,τι προκύψει, για το καλό της κοινωνίας και του ελληνικού λαού.Κλείνοντας, ο κ. Τζανής ανέφερε ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε ένα ενδεχόμενο νέο κύμα της πανδημίας, για ό,τι προκύψει, για το καλό της κοινωνίας και του ελληνικού λαού.