Παρουσιάση του νέου Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΓΝ Τρίπολης

Τον Νέο Υποδιοικητή του ΓΝΤ κ. Ανδρέα Πάλλη παρουσίασε ο Διοικητής κ. Τομάρας

Ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Τομάρας, στα πλαίσια της καθιερωμένης ενημέρωσης, σήμερα 25 Ιανουαρίου 2019, μίλησε για τον στρατηγικό σχεδιασμό στα πλαίσια της υλοποίησης του νέου οργανισμού βάσει της οποίας επετεύχθη και ο διορισμός του νέου Υποδιοικητή κ. Ανδρέα Πάλλη.

"Ως πρώτη επιτυχία" με τον νέο οργανισμό, χαρακτήρισε ο κ. Τομάρας τον διορισμό του νέου Υποδιοικητή κ. Ανδρέα Πάλλη.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα προσόντα του κ. Πάλη, τα οποία θα βοηθήσουν σε πολλούς και ευαίσθητους τομείς, δίνοντάς του εν συνεχεία τον λόγο. 

Ο κ. Πάλλης κατά τον χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τομάρα, αναφέρθηκε στο ομαδικό κλίμα του υπάρχει στο νοσοκομείο λέγοντας χαρακτηριστικά ό,τι " θα κάνω και εγώ ότι περνά από το χέρι μου για να κρατήσουμε το Παναρκαδικό στο υψηλότερο επίπεδο".

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Τομάρα και για τις δωρεές που έχει λάβει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ονοματίζοντας τους δωρητές.

Δύο σημαντικές δωρεές είναι, ο Υπερηχοκαρδιογράφος General Electric και Υπερηχοτομογράφος γενικής χρήσης General Electric αξίας 105.000 ευρώ από τον κ. Βασίλειο Τσιώλη καθώς και το Γαστρεντερολογικό αξίας 200.000 ευρώ από "Αιγέας" - κ. Θανάση Μαρτίνο.