Η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη χήρα Κωνσταντίνου Γκουντάνη γεννήθηκε στη Νεστάνη – Αρκαδίας, το έτος 1934.

Γονείς της ήταν ο Επαμεινώνδας και η Σταυρούλα Μαχαίρα. Έχει άλλες τρεις αδελφές : την Ελένη, την Ντίνα και την Σωτηρία. Το έτος 1956 μετανάστευσε στην Αυστραλία και το ίδιο έτος παντρεύτηκε με τον συμπατριώτη της Κωνσταντίνο Γκουντάνη.

Με τον άντρα της δημιούργησε επιχειρήσεις φαγητού.

Ο άντρας της πέθανε το 2011 στην Τρίπολη. Η κυρία Γκουντάνη είναι Αυστραλή υπήκοος.

Μετά το θάνατο του άντρα της και στη μνήμη του δώρισε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όλο τον εξοπλισμό (μηχανήματα υποδομής κ.λ.π.) για να δημιουργηθεί το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου. Επίσης δώρισε και όλο τον εξοπλισμό για να δημιουργηθεί το Βρογχοσκοπικό Εργαστήριο. Τα δύο αυτά Εργαστήρια λειτουργούν σήμερα κανονικά και συμβάλλουν αποφασιστικά στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στου συμπατριώτες μας Αρκάδες αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Η προσφορά της κυρίας Γκουντάνη δεν είναι σημαντική μόνο επειδή βοηθά τους συνανθρώπους της να μπορούν να θεραπεύονται στο Νοσοκομείο μας, αλλά και διότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση το οποίο μπορεί να εμπνεύσει και άλλους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν ανάλογα.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας, αλλά και εκφράζοντας όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια από το Νοσοκομείο μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη για την προσφορά της και να της ευχηθούμε υγεία και μακροζωία.